وکیل بانکی کیست و چه وظایفی دارد؟

شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل
شکل

اگر سری به مراجع قضایی بزنید متوجه می‌شوید که یکی از موضوعاتی که حجم بالایی از پرونده‌ها را به خود اختصاص داده، دعاوی بانکی است. بانک ها از جمله سازمان هایی هستند که ارتباط زیادی با مشتریان دارند و به واسطه انواع و اقسام قراردادهایی که با آنها وضع می‌کنند ممکن است اختلافات و دعاوی حقوقی نیز پیش بیاید.

در چنین شرایطی وکیل بانکی می‌تواند به شما کمک کند که مراحل ثبت شکایت و پیگیری دعاوی بانکی را به شکلی صحیح و درستی طی کنید. از این رو در این مقاله قصد داریم شما را با ویژگی ها و وظایف یک وکیل بانکی و انواع دعاوی بانکی آشنا کنیم. همچنین ما در موسسه حقوقی قانونمند، همواره آماده پاسخگویی به سوالات شما، ارائه مشاوره رایگان با وکیل بانکی و اقامه وکالت پرونده های حقوقی و کیفری شما عزیزان هستیم.

وکیل بانکی کیست؟

شاید این سوال در ذهن شما پیش آمده باشد که وکیل بانکی چه کسی است؟ به طور کلی وکیل بانکی کسی است که در رشته حقوق تحصیل کرده و علاوه بر داشتن پروانه وکالت در زمینه قراردادهای بانکی تخصص دارد و می‌تواند پرونده های حقوقی مربوط به بانک ها را به طور کامل رسیدگی کند.

وکلای دعاوی بانکی باید به صورت تخصصی و تمام وقت روی مسائل حقوقی که با قراردادهای بانکی مرتبط هستند، کار کرده باشند تا در این زمینه تجربه کافی داشته باشند؛ بنابراین کسی که قرار است پرونده بانکی شما را بر عهده بگیرد وکیل بانکی نام دارد که در این زمینه از تخصص تجربه و تبحر کافی برخوردار است.

وظایف وکیل بانکی چیست؟

هنگامی‌که می‌خواهید پیگیری پرونده حقوقی خود را به یک وکیل امور مالی محول کنید باید با وظایف وکلای بانکی و مالی آشنایی داشته باشید. بنابراین ما در این قسمت قصد داریم شما را از وظایف وکیل بانکی با تجربه مطلع کنیم. از جمله مهمترین وظایف وکلایی که در زمینه دعاوی بانکی و قراردادهای آن تخصص دارند جمع آوری همه اسناد و مدارک مورد نیاز پرونده است. از دیگر وظایف آنها حضور به موقع در دادگاه و دفاع مناسب از موکل می‌باشد.

همچنین وکیل پرونده شما موظف است که شما را در جریان مراحل مختلف پرونده و رسیدگی آن قرار دهد. از سوی دیگر وکیل بانکی باید متعهد بوده و در برابر موکل خود رازدار باشد. آنچه که گفتیم تنها بخشی از وظایف وکلای بانکی است. مواردی همچون امانت داری، حسن عملکرد، صداقت، تخصص و تجربه نیز از دیگر وظایف و ویژگی های یک وکیل بانکی معتبر است که می‌توانید رسیدگی و پیگیری پرونده خود را با اطمینان خاطر به وی محول کنید.

اگر برای پیگیری مراحل پرونده خود به یک وکیل باتجربه نیاز دارید ما در موسسه حقوقی قانونمند، جمعی از برترین وکلای بانکی را در اختیار شما قرار می‌دهیم تا به این ترتیب به بهترین شکل ممکن مراحل رسیدگی به پرونده شما انجام شود.

چه افرادی به وکیل بانکی نیاز دارند؟

همه ما در طول زندگی خود با بانک های مختلف سروکار داریم و ممکن است به دلایل مختلفی برخی از ما با یکی از این بانک ها قراردادهایی را امضا کنیم و در ادامه نیز ممکن است اختلافات و دعاوی حقوقی در این زمینه رخ دهد. در این شرایط بهترین راه حل، کمک گرفتن از افرادی است که در این زمینه تخصص و تبحر کافی دارند.

وکلای بانکی با توجه به سابقه ای که در زمینه حل و فصل پرونده های این چنینی دارند می‌توانند به شما کمک کرده تا مشکلتان را بانک به صورت قانونی حل کنید؛ بنابراین تمامی‌افرادی که با بانک سروکار داشته و قراردادهایی را در این زمینه امضا نموده اند برای حل اختلافات خود با بانک و برطرف کردن مشکلات حقوقی نیازمند به کمک وکلای بانکی هستند.

اهمیت این موضوع برای افرادی که تسلط کافی به قوانین و تبصره های آن ندارند دوچندان می‌شود زیرا عدم تسلط به قوانین حقوقی باعث می‌شود تا فرد نتواند به خوبی از حقوق خود در محضر دادگاه دفاع کند؛ بنابراین فرد مستلزم است تا از یک وکیل بانکی پایه یک دادگستری با تجربه برای پیگیری پرونده و دفاع از حق خود در دادگاه کمک بگیرد.

هم‌اکنون با با تجربه‌ترین وکیل بانکی در قانونمند در تماس باشید و با دریافت مشاوره رایگان با وکیل بانکی و مالی، نسبت به راه حل پرونده‌ی خود صحبت کنید.

 

انواع دعاوی بانکی

انواع دعاوی بانکی و پولی

بسیاری از افراد هنگامی‌که قراردادی را در بانک امضا می‌کنند با مقررات، آیین نامه‌ها و مصوبه‌های بانکی آشنایی ندارند و همین موضوع باعث می‌شود تا در آینده دچار مشکلات حقوقی شوند. از طرفی اغلب قراردادهای بانکی به صورت یک طرفه تنظیم شده و در نهایت بخش زیادی از مسئولیت‌ها بر عهده شخص خواهد بود.

علاوه بر این قراردادها عمدتاً به شکلی نگاشته می‌شوند که روابط حقوقی آن‌ها با مشتریان خود و تعهداتشان در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. همه این موارد باعث می‌شود تا در صورت بروز اختلاف نیاز باشد که دادگاه قرارداد را بررسی کرده و مسئله را حل و فصل کند.

در این شرایط وکیل بانکی پایه یک دادگستری کمک بزرگی به اشخاص می‌کند تا از حق خود به خوبی دفاع کنند. شناخت انواع دعاوی بانکی نیز نقش موثری در موفقیت در پرونده‌های این چنینی دارد. با توجه به این که قوانین بانکی و قراردادهایی که بین بانک و اشخاص منعقد می‌شود تنوع زیادی دارد، دعاوی مطرح شده در این زمینه نیز بسیار گسترده هستند. از جمله شایع ترین دعاوی بانکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •   دعاوی شخص علیه بانک جهت ابطال اجراییه بانکی
  •   دعاوی شخص علیه بانک در زمینه اختلاف محاسبه سود، جریمه، وجه التزام و غیره
  •   دعاوی بانک علیه شخص در زمینه مطالبه وجه نقد سفته، چک، برات و غیره
  •   دعاوی بانک علیه شخص برای الزام به تنظیم سند رسمی‌خانه مورد وثیقه
  •   دعاوی بانک علیه شخص برای الزام اجرای تعهداتی مثل ترهین وثیقه های خانه برای وصول مطالبات
  •   دعاوی شخص علیه بانک در راستای ابطال ضمانت نامه بانکی

از دیگر دعاوی بانکی شایع می‌توان به مواردی همچون دعاوی ارزی، معاهده‌های رهنی ملک، تخمین ملک، معاهده های یک طرفه با بانک و غیره نیز اشاره کرد. در تمامی‌این موارد وکلای با تجربه موسسه حقوقی قانونمند آماده ارائه مشاوره تخصصی و اقامه وکالت پرونده شما هستند.

مزایای مراجعه به وکیل بانکی در دعاوی بانکی و مالی

فارغ از مسئله‌ای که بر سر آن درگیر اختلاف با بانک هستید، در تمامی‌موارد دعاوی بانکی و مالی وکیل دعاوی پولی، کمک بزرگی به شما می‌کند زیرا همانطور که گفتیم اغلب قراردادهای بانکی به صورتی مبهم و یک طرف تنظیم شده اند، این به آن معنا است که در صورت بروز هرگونه مشکل و اختلاف، چنانچه شخص اشراف صحیحی نسبت به قوانین و حقوق خود نداشته باشد دچار ضرر و زیان های مالی خواهید شد. از جمله مزایای مراجعه به وکیل پولی بانکی در راستای حل پرونده های دعاوی بانک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •   صرفه جویی در وقت و هزینه ها
  •   دفاع از حقوق شما به بهترین شکل ممکن
  •   تنظیم شکواییه و دفاعیه به صورت درست و اصولی
  •   ارائه مستندات و شواهد در راستای رسیدن به نتیجه مطلوب
  •   طی کردن مراحل اداری و قانونی توسط وکیل
  •   اگر شما نتوانید در دادگاه صحبت کنید وکیل به جای شما صحبت و شما دفاع می‌کند
  •   چنانچه نسبت به رای نهایی دادگاه اعتراض داشته باشید وکیل مراحل ثبت اعتراض را انجام می‌دهد

آیا حضور وکیل در دعاوی بانکی الزامی‌است؟

شاید این سوال نیز در ذهن شما پیش آمده باشد که آیا حضور وکیل امور مالی در دعاوی بانکی الزامی‌است؟ به طور کلی بر اساس قوانین کشور ایران حضور وکیل تنها در برخی از پرونده ها مثل پرونده های قتل در دادگاه الزامی‌است. در اغلب پرونده ها مثل دادگاه های مالی، الزامی‌به حضور وکیل نیست و فرد می‌تواند بدون حضور وکیل نیز در دادگاه حاضر شده و از حقوق خود دفاع کند.

البته به این نکته توجه داشته باشید که این به آن معنا نیست که شما در دادگاه به وکیل نیاز ندارید. تجربه نشان داده است که در بسیاری از موارد افراد برای دفاع از حقوق خود بر اساس قوانین به وکیل نیاز دارند.

با توجه به این که دعاوی بانکی و مالی بسیار تخصصی و پیچیده هستند اهمیت حضور وکیل بانکی در دادگاه چند برابر می‌شود. بارها پیش آمده با وجود این که حق با شخص بوده است اما به دلیل عدم تسلط وی بر قوانین، دادگاه رای را به سود بانک صادر کرده است؛ بنابراین اگر شما نیز تسلط کافی بر قوانین دارید بهترین انتخاب کمک گرفتن از وکلای بانکی و حضور وکیل در کنار شما در دادگاه است.

ویژگی‌های بهترین وکیل بانکی

ویژگی بهترین وکیل بانکی مالی پولی

یکی از سخت ترین تصمیماتی که افراد می‌گیرند انتخاب وکیل بانکی در تهران یا دیگر شهرها، برای پرونده حقوقی است. چگونه می‌توانیم بهترین وکیل بانکی را برای پرونده خود انتخاب کنیم؟ به این منظور شما باید ویژگی های بهترین وکیل بانکی را شناخته و بر اساس آنها شخص مناسبی را برای پیگیری پرونده خود برگزینید. یک وکیل بانکی در تهران و سراسر ایران، باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  •   رزومه قوی در زمینه دعاوی بانکی
  •   فن بیان و تسلط بر قوانین
  •   آشنا با پیچ و خم های پرونده های حقوقی و بانکی
  •   صداقت و حسن عملکرد
  •   صبر و حوصله زیاد
  •   داشتن مجوز های لازم برای کار در زمینه حقوقی

 

مشاوره رایگان با وکیل بانکی پولی مالی

هزینه وکیل دعاوی بانکی چقدر است؟

هزینه وکلای دعاوی بانکی یکی از مهم‌ترین دغدغه های افرادی است که می‌خواهند برای پیگیری پرونده خود از وکلای حقوقی کمک بگیرند. برخی از افراد تصور می‌کنند که اخذ وکیل یک هزینه اضافی در راستای پرونده های حقوقی است، این در حالی است که کمک گرفتن از یک وکیل با تجربه نه تنها هزینه اضافی نیست بلکه منجر به صرفه جویی و کاهش هزینه ها و خسارت های مالی خواهد شد.

در بسیاری از موارد شاهد بوده ایم که افراد توانسته اند با کمک وکلای توانمند و با تجربه سرمایه خود را حفظ کرده و از ضررهای مالی هنگفت جلوگیری کنند. برای تعیین هزینه وکیل دعاوی بانکی باید موارد مختلفی را در نظر بگیریم. هزینه ای که وکیل از شما می‌گیرد تحت تاثیر عواملی همچون نوع پرونده میزان سختی و پیچیدگی و خدماتی که قرار است به شما ارائه دهد تعیین می‌شود. برای اطلاع دقیق از هزینه های اخذ وکیل در دعاوی بانکی توصیه می‌کنیم با تیم وکلای قانونمند، تماس گرفته تا با شرایط شما به درستی ارزیابی شود. هم‌اکنون از طریق شماره همراه ۰۹۱۲۱۲۷۸۳۶۷ با بهترین وکیل بانکی تهران و سراسر ایران در ارتباط باشید.

 

سخن پایانی

ما در این نوشته تلاش کردیم تا شما را با اهمیت، وظایف و ویژگی های یک وکیل بانکی معتبر آشنا کنیم. فراموش نکنید که دعاوی و اختلافات بانکی از پیچیدگی و جزئیات خاصی برخوردار هستند که تنها وکلای بانکی با سابقه و با تجربه در این زمینه می‌توانند فرآیند پیگیری آن را برعهده بگیرند.

از این رو ما در موسسه حقوقی قانونمند با سال ها تجربه در زمینه حل و فصل انواع دعاوی بانکی، آماده ارائه مشاوره تخصصی و اقامه وکالت شما عزیزان هستیم. برای پرسیدن سوالات خود و اخذ بهترین وکیل بانکی کافی ست با شماره تلفن های ما تماس حاصل فرمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *